Het team

Tiemen van der Worp

Tiemen van der Worp

Positie Directeur - Eigenaar

Over Tiemen heeft zich als bedrijfskundige verder gespecialiseerd in Arbo & Ergonomie.

Beroepskwalificaties - Bachelor Bedrijfskunde / Management, Eonomie & Recht - SKO-gecertificeerd Hoger Veiligheidskundige - Adviseur Ergonomie - Preventieadviseur niveau I - Gecertificeerd Lead Auditor voor ISO 9001 / VCA / Veiligheidsladder van ProRail en de Erkenningsregelingen Werkplekbeveiliging en Personeelsstellen. -EVC-assessor voor de HBO domeinen Bedrijfskunde en Personeel & Organisatie.

E-mail tiemen@novainvicta.nl

Telefoon +31 (0) 6 41 38 89 86

Hermen van der Worp

Hermen van der Worp

Positie Adviseur Kwaliteit, Arbo en MVO

Over Hermen heeft jarenlang diverse managementfuncties bekleed in de retail. In 2014 heeft hij zich omgeschoold tot veiligheidskundige. Sindsdien verzorgt hij trainingen, voert RI&E's uit en ondersteunt hij organisaties op het gebied van managementsystemen voor kwaliteit (ISO 9001), Arbo (VCA) en MVO.

Beroepskwalificaties Auditor ISO 9001 / VCA - Safety Engineer (Middelbaar Veiligheidskundige) - Keurmeester Arbeidsmiddelen

E-mail hermen@novainvicta.nl

Telefoon +31 (0)6 55 16 40 40

Mr Sharro Jethu

Mr Sharro Jethu

Positie Samenwerkingspartner

Over Sharro is juriste en werkt sinds 2006 intensief samen met Nova Invicta. Zij heeft als samenwerkingspartner een bijzondere positie in het team. Sharro is betrokken bij ontwikkeling van diensten, complexe adviesopdrachten in de publieke sector en onderwijs. Ook voert zij bij Nova Invicta de interne audits uit en is zij sparringspartner voor beleid en strategie. Sharro heeft haar eigen adviesbureau Optimal Synergy.

Beroepskwalificaties Juriste - Lead Auditor QMS - NVAO gecertificeerd Secretaris & Project Coördinator

E-mail info@opsyn.nl

Telefoon 06 10 87 15 51


Samenwerkingspartners

Landelijk netwerk

Landelijk netwerk

Netwerk Nova Invicta heeft een landelijk netwerk van gedreven middelbaar en hoger veiligheidskundigen, bedrijfskundigen en specialisten op het gebied van bijvoorbeeld vitaliteit. Deze specialisten zijn op projectbasis inzetbaar. Uiteraard voldoen zij aan de criteria die Nova Invicta ook heeft voor de eigen medewerkers en onderschrijven zij de gedragscode en het managementsysteem van Nova Invicta.

Vitaliteit

Vitaliteit

Over Vitaal Coach Fenny vd Bovenkamp heeft niet alleen ons eigen team geadviseerd over levensstijl (voedingspatronen / beweging / bewustzijn) maar kan ook bij trajecten voor Duurzame Inzetbaarheid voor onze klanten ingezet worden.

website http://www.vita-health.nl

Mobiliteit

Mobiliteit

Over Automobielbedrijf Damsté, dealer van Citroën, in Nieuwegein, Houten en Ijsselstein is de partner van Nova Invicta voor onze mobiliteit.

Website http://www.damste-auto.nl

Nieuwe samenwerkingspartner?

Nieuwe samenwerkingspartner?

Positie Bedrijfskundige? P&O-er? MVK of HVK-er?

Over Wij zijn altijd op zoek naar ervaren specialisten die op projectbasis inzetbaar zijn maar hun zelfstandigheid koesteren.