Business & Quality

Een goede bedrijfsvoering resulteert in een goede dienstverlening, een product dat voldoet aan de wensen van de klant. 

Dit komt niet toevallig tot stand. Een integrale benadering is hierbij van groot belang. Immers, processen hebben invloed op andere processen en wanneer we zaken als vakmanschap, preventief onderhoud minder aandacht geven of " vergeten" dan zal dit direct of op termijn zichtbaar worden in de vorm van afkeur, herbewerking of klachten. 

Nova Invicta beschikt over brede bedrijfskundige expertise. Niet alleen op het gebied van procesinrichting en -optimalisatie maar ook op het gebied van bijvoorbeeld competentiemanagement. 

Wij ondersteunen organisaties bij het vormgeven en optimaliseren van bedrijfsvoering en sturing. Dit doen we door bijvoorbeeld managementdashboards op te stellen, teams te trainen of coaching sessies van leidinggevenden. 

Daarbij wordt ook nadrukkelijk gekeken naar de mogelijke impact van leveranciers op het vermogen van onze klanten om een goede prestatie te leveren. Nova Invicta is al ruim 10 jaar actief in het beoordelen van leveranciers en het verzorgen van workshops en trainingen hoe dit te organiseren.